ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN IN VLAANDEREN

Professioneel aannemer voor uw elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

BEKIJK ONZE RECENTE WERKEN
VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heb je een project waarmee we jou kunnen mee helpen?

Gratis offerte

Een overzicht van wat we kunnen aanbieden.

Duurzame en betrouwbare elektriciteitswerken

Zoekt u een elektricien om de volledige elektrische installatie van uw nieuwbouw te plaatsen? Of moet de elektriciteit aangepast worden bij verbouwingen?
Een goede samenwerking met u, onze klant, is voor ons essentieel.
We vestigen onze aandacht naar uw wensen en voorstellen van de klant. Dit door onze professionele ervaring, ons vakkundig advies en optimale dienstverlening.

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en verbouwing

Een uitgebreide domotica-installatie of een klassieke installatie met de standaarden en eenvoud? De keuze is aan u. Algemene Elektriciteit S. Electrix  is altijd op de hoogte van alle technologische innovaties in de sector, zonder de basiskennis uit het oog te verliezen. Op die manier kunnen we onze dienstverlening perfect personaliseren voor uw project.

Met zonnepanelen bespaart u in uw portemonee

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Electrische Installaties van A tot Z

Zowel voor nieuwbouw als verbouwingen van woningen, appartementen, kantoren, winkels, magazijnen enz. kunt u een beroep doen op de service en expertise van S. Electrix uit Kuurne (West-Vlaanderen).

Zonder elektriciteit zou je ’s avonds geen licht hebben, zou je geen televisie kunnen kijken of zou je ’s ochtends geen heerlijke kop koffie kunnen zetten. Kortom, elektriciteit is het kloppende hart van je woning!

Geen elektriciteit is geen stroom,  dus  je zou geen televisie kunnen kijken of zou je ’s ochtends geen heerlijke kop koffie kunnen zetten. Kortom, elektriciteit is het kloppende hart van je woning!

Laat je elektrische installatie jou in de steek? Geen probleem. Wij helpen je uit de nood.

Bel naar één nummer:

0471 629 825

Installatie van zonnepanelen

Electrix is een gespecialiseerd installateur van zonnepanelen die professionaliteit en een vlekkeloze service hoog in het vaandel voeren. Onze doelstelling? Besparen op uw elektriciteitsfactuur We berekenen de opbrengst van uw installatie volledig vrijblijvend. Zo weet u precies hoeveel kosten én winst u maakt. En milieuvriendelijk en duurzaam? Daar zijn we zeker van.

Zonnepanelen voor uw privégebruik

U heeft er reeds aan gedacht om zonnepanelen te laten installeren, maar u durft nog niet. Dan is het nu de moment om mee op de kar te springen. Zonnepanelen is een slimme investering en uw geld zal hiermee meer opbrengen dan bij de bank. Op vandaag is groene energie de beste koop.

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Een return on investment met diverse subsidiekanalen die mogelijk zijn.  Een verlaging van je vaste operationele kosten. Tevens wordt het gezien, en dit verbeterd het imago van je bedrijf. Dus introduceer de installatie van zonnepanelen in je bedrijf.

Ledverlichting is de toekomst

Met het verdwijnen van de gloeilamp gaat men steeds meer op zoek naar nieuwe lichtbronnen: voornamelijk zijn dit de ledlampen. Dikwijls is het moeilijk of onmogelijk om dergelijke lampen te dimmen met een traditionele dimmer. Op vandaag is dit mogelijk, door de nieuwe generatie ledlampen.

Als toonaangevende lighting installateur van hoogwaardige LED oplossingen begrijpt S. Electrix de complexiteit en de technische uitdagingen die de nieuwe LED technologie met zich meebrengt. S. Electrics is constant op zoek naar de nieuwste optimale technologieën, zodoende kostenbesparingen en duurzaamheid te realiseren.

Vandaag uw offerte aanvragen

Stel hieronder uw vraag en wij zullen deze beantwoorden binnen de 2 werkdagen.

VOORNAAM *
FAMILIENAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOON

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

Ik hou rekening met jou privacy! Gelieve bij akkoord het vakje aan te vinken.